Automata öntözőrendszerek - GREEN-GARDEN

Tartalomhoz ugrás
Vállaljuk családi házak, közterületek, ipari területek automata öntözőrendszerének telepítését, karbantartási és javítási munkáit. Az évek alatt legmegbízhatóbban működő Hunter öntözőrendszerek megépíttetését ajánljuk megrendelőinknek.
Az öntözőrendszer kiépítése, mint az egyik kertépítési szolgáltatásunk, létfontosságú egy kert hosszútávú fenntartásához.
Szükséges Önnek automata öntözőrendszer?
Döntse el az alábbiak alapján!
Az automata öntözőrendszer bármikor képes öntözni. Hajnali vízkijuttatás esetén a növények számára a csapadék könnyebben hasznosul, kisebb a párolgási veszteség. Az esti öntözéssel ellentétben, a gyepünket, megóvhatjuk a kialakuló betegségektől. Növényei gyorsabban növekednek majd, könnyebben kifejtik díszítő értékeiket.
Távollét, nyaralás alkalmával se marad el kertünk öntözése. Esőérzékelővel kombinálva nem kell tartania attól sem, hogy véletlenül esőben, vagy röviddel eső után még egyszer megöntözteti kertjét Áramkimaradást követően is működik. A vezérlőben lévő elem segít megjegyezni a memóriát és a pontos időt.
Az öntözőrendszer szórófejei láthatatlanok maradnak. Csak az öntözés ideje alatt emelkednek ki a földből, így a fűnyíráskor sem kell kerülgetni őket.
Az automata öntözőrendszer kiépítését nagyrészt a láncos árokásónkkal, szűkebb, nehezen hozzáférhető helyeken kézzel végezzük.
Az öntözőrendszer árokásó nagy előnye, hogy a kitermelt földet, porhanyósra összedarálja, így visszatöltéskor hatásosabban meglehet tömöríteni a visszatöltött talajt, ezáltal később nem jelennek meg süllyedések az öntözőrendszer nyomvonalán. Továbbá, mivel csak 10 cm széles árkot kotor ki ezért a telepítés után ezeknek a csíkoknak a felülvetésével, gyorsan visszanő a fű.
A kivitelezés megkezdése előtt, azonban fontos egyeztetnünk a sekélyen, 30-40 cm mélységig futó elektromos, vízvezeték, szennyvíz vagy esővíz csatornák, esetenként gázvezetékeket is, mivel előfordul a nem megfelelő mélységbe történt kivitelezésük. A gép a vezetékekben egy pillanat alatt kárt tehet, így ezeken a helyeken minden esetben kézzel tárjuk fel az öntözőrendszer vezetékeinek szükséges árkokat.
Vissza a tartalomhoz